Szia , a nevem Noémi!

Mint kutyatulajdonos, megértem, hogy mennyire fontos egy jól nevelt és szocializált társ. 10+ éves kutyás tapasztalattal rendelkezem, hiszen születésem óta kutyás közegben, háziállatok között nőttem fel. Eleinte németjuhászaink, boxereink majd labradorjaink voltak. Mostmár 3 éve boldog buldog tulajdonosnak mondhatom magam. Jelenleg 4 kutyám van, akikkel rendszeresen versenyeken, kiállításokon mérettetjük meg magunkat.

A pozitív megerősítéses kiképzést részesítem előnyben. A pozitív élményekhez kötődő cselekvéseket az állatok gyakrabban produkálják. A rendszeres foglalkozások eredménye a problémamegoldó készség és lelkesedés fejlődése, azaz egy lelkes, tanulni akaró kutya.

2021-ben végeztem az amerikai Do More With Your Dog! egyesületnél a trükk kutya képző tanfolyamon, valamint az állati színészek képzésen. 2023-ban etológia tanulmányaimat is befejeztem. Tudásomat a Spirit Dog Training reaktív kutyákkal foglalkozó tanfolyamán bővítem tovább.

Szintén 2021-ben fejeztem be tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen.

 2023-ban elvégeztem egy Heeling-ről szóló továbbképzést a STSK9 egyesületnél, valamint sikeres FCI Dog Dancing bírói vizsgát tettem.